Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 19 julija 2024

Scroll to top

Top

Razstava Štiri desetletja Kulturnega doma Joža Ažmana

Razstava Štiri desetletja Kulturnega doma Joža Ažmana
Kdaj:
24 april 2019 (cel dan) Europe/Ljubljana Časovni pas
2019-04-24T00:00:00+02:00
2019-04-25T00:00:00+02:00
[:SI]Razstava Štiri desetletja Kulturnega doma Joža Ažmana [:]

Od 24.4. 2019 je v avli KD Joža Ažmana na ogled razstava Štiri desetletja Kulturnega doma Joža Ažmana.

Maja 1979 je Kulturni dom Joža Ažmana odprl svoja vrata za dramske, folklorne, pevske, likovne, športne, filmske, fotografske in mnoge druge predstave, koncerte, razstave, vaje, slovesnosti in podelitve. »Ni nam treba biti žal denarja za kulturo, škoda ga je za nekulturo«, je zapisano v kroniki DPD Svoboda Tomaž Godec. In da je res tako, nam prikazuje tudi izbor nekaterih fotografij, s katerimi praznujemo štiri desetletja Kulturnega doma Joža Ažmana.

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri