Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 27 maja 2024

Scroll to top

Top

Odprtje razstave Zgodbe rodbine Khisl v očeh umetnikov Likovnega društva Kranj

Odprtje razstave Zgodbe rodbine Khisl v očeh umetnikov Likovnega društva Kranj

Gorenjski muzej vas vljudno vabi na odprtje razstave Zgodbe rodbine Khisl v očeh umetnikov Likovnega društva Kranj v petek, 29. marca 2019, ob 18. uri v podstrešni galeriji gradu Khislstein.

Umetniki so motive za svoja dela poiskali v temah povezanih z rodbino Khisli, ki so predstavljene na razstavi Grad Khislstein in zgodbe rodbine Khisl.

Sodelujejo Veronika Vesel Potočnik, Andreja Eržen, Miha Perčič, Tomaž Šebrek, Lojze Kalinšek in Boleslav Čeru.

PRIJAZNO VABLJENI

Boleslav Čeru

Lojze Kalinšek

Miha Perčič

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri