Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 20 maja 2024

Scroll to top

Top

8. marec v Gorenjskem muzeju

8. marec v Gorenjskem muzeju

V sredo, 8. marca 2017, imajo vse ženske PROST VSTOP v Gorenjski muzej.

Vabimo Vas, da se udeležite srečanja z akademskim slikarjem, kiparjem, ilustratorjem in pedagogom PETROM ABRAMOM ob 10. uri v Galeriji Mestne hiše.

Številne obiskovalke in obiskovalci so prišli na srečanje z akademskim slikarjem, kiparjem, ilustratorjem in pedagogom Petrom Abramom:

VLJUDNO VABLJENE IN VSE NAJBOLJŠE ZA PRAZNIK

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri