Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 27 maja 2024

Scroll to top

Top

Dan odprtih vrat v konservatorski in restavratorski delavnici

Urednik

6. Konservatorsko-restavratorska transverzala
Razstave, delavnice, srečanje s predstavitvijo plakatov, predavanja, dnevi odprtih vrat…

Konservatorsko-restavratorska transverzala pomeni pot od enega konservatorsko-restavratorskega dogodka k drugemu, pomeni povezavo med konservatorji-restavratorji in med stroko in vsemi vami, ki vas naša kulturna dediščina zanima.

Konservatorsko restavratorski delavnici Gorenjskega muzeja, vas vabita, da ju obiščete v petek, 10. maja 2013 med 10. in 14. uro.

Lokaciji:

Konservatorsko restavratorska delavnica za likovno dediščino, Kidričeva 6, Kranj; mag. Irena Jeras Dimovska, 04 201 39 82

Konservatorsko restavratorska delavnica za keramiko, kovino, kamen in ostale materiale, Tavčarjeva 43, Kranj; Marjanca Jeglič in Zdenka Kramar, 04 201 39 81.

VLJUDNO VABLJENI! Oglejte si, kako poteka restavriranje predmetov, da dobijo svojo nekdanjo žlahtno podobo.

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri