Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 23 junija 2024

Scroll to top

Top

Mednarodni dan muzejev

Mednarodni dan muzejev

V soboto 18. maja 2013 bo potekal že tradicionalni Mednarodni dan muzejev, ki se obeležuje od leta 1977.

Nosilna tema letošnjega Mednarodnega muzejskega dne 2013 je Muzej (spomin + ustvarjalnost) = družbena sprememba.

Za Vas ta dan pripravljamo BREZPLAČEN OGLED naših stalnih in občasnih razstav, otroško delavnico Povratek v kameno dobo ob 10.30 uri ter javno vodstvo z ddr. Damirjem Globočnikom po stalni razstavi Prelepa Gorenjska ob 16. uri.

Letak prireditev

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri