Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 19 julija 2024

Scroll to top

Top

Delavnica Sprehod za vse

Delavnica Sprehod za vse
Urednik

V času evropskega tedna mobilnosti Mestna občina Kranj in Urbanistični inštitut RS v četrtek, 19. septembra 2013, vabita ob 12. uri na delavnico »Sprehod za vse« s pričetkom pred Kranjsko hišo (TIC Kranj), Glavni trg 2, Kranj;

ob 17. uri na okroglo mizo »Dostopnost kulturne dediščine in njenih vsebin v starem Kranju za vse«, Mestna knjižnica, Gregorčičeva ulica 1, Kranj.

Namen delavnice in okrogle mize je ozavestiti javnost o potrebah gibalno oviranih, slepih in slabovidnih ter gluhih in naglušnih oseb glede dostopa do kulturne dediščine.

Vabljeni, da z nami delite svoje izkušnje in mnenja, da bo svet enakopravnejši in dostopnejši za vse.

Uradno vabilo

Dodatne informacije

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri