Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 23 junija 2024

Scroll to top

Top

Dnevi evropske kulturne dediščine – Predstavitev kataloga Gospodje in tovariši

Dnevi evropske kulturne dediščine – Predstavitev kataloga Gospodje in tovariši

V okviru Dnevov evropske kulturne dediščine Vljudno vabljeni na predstavitev razstavnega kataloga

GOSPODJE IN TOVARIŠI –

Kapitalistični in socialistični razcvet Kranja 1920 – 1980

v četrtek, 1. oktobra 2015, ob 19. uri v Vojnomirovi dvorani Ullrichove hiše, Tomšičeva 42, Kranj.

Gostje večera bodo avtorji strokovnih člankov v katalogu: dr. Jože Dežman, mag. Monika Rogelj, mag. Tatjana Dolžan Eržen, Marija Kos in Matjaž Budkovič.

VLJUDNO VABLJENI

NASLOV RAZSTAVE

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri