Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 19 julija 2024

Scroll to top

Top

Dnevi evropske kulturne dediščine – Razstava Na rojstnem dnevu

Dnevi evropske kulturne dediščine – Razstava Na rojstnem dnevu

V petek, 25. septembra 2015, se odpirajo Dnevi evropske kulturne dediščine. Ob tej priložnosti Vas ob 10. uri vabimo na odprtje razstave Na rojstnem dnevu.

Razstava pripoveduje o praznovanju otroških rojstnih dni treh generacij, zato vas bo na sprehodu po njej prevzelo praznično vzdušje. Ob razstavljenih fotografijah, voščilnicah, darilih, opisih različnih šeg in iger boste obudili spomine na vesele trenutke.

Razstava bo nastala v sodelovanju z OŠ Simon Jenko iz Kranja.

logoDEKDSLO

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri