Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 30 maja 2024

Scroll to top

Top

Muzejski večer Grad Fužine – Prvo domovanje rodbine Khisl in njen čas skozi arhitekturno okrasje in stavbno zgodovino

Muzejski večer Grad Fužine – Prvo domovanje rodbine Khisl in njen čas skozi arhitekturno okrasje in stavbno zgodovino
Kdaj:
21 februar 2019 @ 18:00 – 19:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2019-02-21T18:00:00+01:00
2019-02-21T19:30:00+01:00
Kje:
Ullrichova hiša
Tomšičeva 42
4000 Kranj
[:SI]Muzejski večer Grad Fužine - Prvo domovanje rodbine Khisl in njen čas skozi arhitekturno okrasje in stavbno zgodovino[:] @ Ullrichova hiša

V okviru spremljevalnega programa razstave Grad Khislstein in zgodbe rodbine Khisl Vas vljudno vabimo na muzejski večer Grad Fužine – Prvo domovanje rodbine Khisl in njen čas skozi arhitekturno okrasje in stavbno zgodovino v četrtek, 21. februarja 2019, ob 18. uri v Vojnomirovi dvorani Ullrischove hiše, Tomšičeva 42, Kranj.

Fužinski grad so sezidali člani rodbine Khisl v sredini 16. stoletja. Takrat je dokazoval bogastvo, ugled in politično moč prvih lastnikov. Z nami bo Katarina Metelko.

VLJUDNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri