Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 20 aprila 2024

Scroll to top

Top

Gostovanje v knjižnici Blaža Kumerdeja na Bledu – 1. izbor iz zbirke Gorenjskega muzeja

Gostovanje v knjižnici Blaža Kumerdeja na Bledu – 1. izbor iz zbirke Gorenjskega muzeja
Kdaj:
1 februar 2019 @ 10:00 – 23:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2019-02-01T10:00:00+01:00
2019-02-01T23:00:00+01:00
Kje:
Knjižnica Blaža Kumerdeja
Bled

V letu 2019 bo Gorenjski muzej z manjšimi razstavami predstavljal Izbrane predmete iz zbirk Gorenjskega muzeja.

Tokrat se bomo vrnili v leto 1918 in Državo Slovencev, Hrvatov in Srbov, spoznali prvo slovensko znamko, ki se je po motivu na njej imenovala verigar ter njenega avtorja, slikarja Ivana Vavpotiča. Muzejsko vitrino, ki bo od 1. do 28. februarja 2019 gostovala v Knjižnici Blaža Kumerdeja Bled, sta pripravili mag. Barbara Kalan in Anja Poštrak.

Vabljeni na ogled

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri