Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 13 aprila 2024

Scroll to top

Top

Kdaj:
27 marec 2024 @ 18:00 – 19:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2024-03-27T18:00:00+01:00
2024-03-27T19:00:00+01:00
Kje:
Galerija Prešernovih nagrajencev
Glavni trg 18
4000 Kranj
 @ Galerija Prešernovih nagrajencev

V sredo 27. marca 2024, ob 18. uri vas vabimo v Galerijo Prešernovih nagrajencev Kranj na pogovorni večer o delu Tomaža Kržišnika.
Najprej nas bo kritičarka, Breda Ilich Klančnik vodila po razstavi. Delovanje umetnika v Žireh,
kjer je živel, nam bo predstavil filozof Miha Naglič. Mag. Matjaž Mazzini, Kržišnikov študent, pa nam bo predstavil njuno sodelovanje pri preoblikovanju znaka tovarne Alpina, ki ga je sicer Tomaž zasnoval že leta 1969.

Prijazno vabljeni.

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri