Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | October 24, 2021

Scroll to top

Top

Javno vodstvo po 5. mednarodnem festivalu likovnih umetnosti

Javno vodstvo po 5. mednarodnem festivalu likovnih umetnosti
Kdaj:
14 oktober 2016 @ 17:00 – 18:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2016-10-14T17:00:00+02:00
2016-10-14T18:00:00+02:00
Kje:
Prešernova hiša
Prešernova ulica 7
4000 Kranj
Slovenija
Javno vodstvo po 5. mednarodnem festivalu likovnih umetnosti @ Prešernova hiša | Kranj | Kranj | Slovenija

Gorenjski muzej Vas v sodelovanju z Likovnim društvom Kranj vljudno vabi na javno vodstvo po razstavi 5. mednarodnega festivala likovnih umetnosti.

Dobimo se v Prešernovi hiši v Kranju v petek, 14. oktobra 2016, ob 17. uri.

Od tam bomo nadaljevali do Male Galerije, do Galerije v Mestni hiši in Galerije JSKD – Galerija Bala.

Po razstavi nas bo popeljal mag. Klavdij Tutta.

VLJUDNO VABLJENI

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri