Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 23 junija 2024

Scroll to top

Top

Apiterapija in čebelji izdelki

Apiterapija in čebelji izdelki
Kdaj:
4 junij 2017 @ 17:00 – 18:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2017-06-04T17:00:00+02:00
2017-06-04T18:30:00+02:00
<!--:SI-->Apiterapija in čebelji izdelki<!--:-->

Po končani delavnici bomo ob 17. uri začeli s predavanje Apiterapija in čebelji izdelki
V vrtu z medovitimi rastlinami zraven Muzeja Tomaža Godca stoji čebelnjak v katerem se izvaja tudi apiterapija. Več o njenih zdravilnih učinkih boste izvedeli na  predavanju Mirjam Toporiš Božnik, apiterapevtke, in Klemna Božnika, mikrobiologa.
Dogodek organizira Turizem Bohinj.

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri