Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 20 julija 2024

Scroll to top

Top

Odprtje fotografske razstave Toneta Stojka

Odprtje fotografske razstave Toneta Stojka
Kdaj:
15 junij 2017 @ 19:00 – 20:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2017-06-15T19:00:00+02:00
2017-06-15T20:00:00+02:00
Kje:
Galerija Prešernovih nagrajencev
Glavni trg 18
4000 Kranj
Slovenija
<!--:SI-->Odprtje fotografske razstave Toneta Stojka<!--:--> @ Galerija Prešernovih nagrajencev | Kranj | Slovenija

Odprtje razstave fotografa Toneta Stojka

Tokrat v sodelovanju z Galerijo Prešernovih nagrajencev vljudno vabimo na odprtje razstave fotografij Prešernovih nagrajencev in nagrajencev Prešernovega sklada 1996 – 2017, avtorja Toneta Stojka v četrtek, 15. junija 2017, ob 19. uri v Galerijo Prešernovih nagrajencev.

Del razstave bo na ogled v Galeriji Prešernove hiše, Prešernova 7, Kranj.

Kot je zapisala kustosinja razstave Marija Skočir:
Fotografov jezik navadno ni pisana beseda. Tone Stojko je v tem smislu svojstven fotograf, ki je tok svojega navdihapo mladostnih literarnih ubeseditvah preusmeril v jezik podobe. Ni naključje, da ga je atmosfera gledališkega odra, polja prefinjenega sožitja literarne in vizualne umetnosti, od nekdaj privlačila. Pisana beseda je zanj najbolj izrazna takrat, ko jo nekdo z občutenjem izgovori.

PRIJAZNO VABLJENI

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri