Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 19 julija 2024

Scroll to top

Top

Brezplačni fotografski tečaj

Brezplačni fotografski tečaj
Kdaj:
2 november 2016 @ 10:00 – 12:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2016-11-02T10:00:00+01:00
2016-11-02T12:30:00+01:00
Kje:
grad Khislstein
Tomšičeva ulica 44
4000 Kranj
Slovenija
<!--:SI-->Brezplačni fotografski tečaj<!--:--> @ grad Khislstein | Kranj | Kranj | Slovenija

Vstopi v svet digitalne fotografije z Gorenjskim muzejem!

BREZPLAČNI FOTOGRAFSKI TEČAJ

Vabimo te na brezplačni začetni fotografski tečaj, ki bo potekal med krompirjevimi počitnicami, od srede 2. 11. do petka 4.11. 2016 med 10.00 in 12.30 v gradu Khislstein.

S seboj prinesi digitalni, brezzrcalni ali zrcalno-refleksni (DSLR) fotoaparat. Izkušnje in predznanje nista potrebna. Na tečaju bomo spoznali kakšni fotoaparati obstajajo in kakšnega uporabljaš sam. Na kratko bomo pojasnili zgradbo fotoaparata, kaj pomenijo pojmi objektiv, zaslonka in zaklop. Raziskali bomo pomen črk P, A, S in M na fotoaparatu, ISO vrednost, pravilno uporabo avtofokusa, da dobimo čim bolj ostre fotografije.

Tečaj bo vodil Gašper Peternel, kustos Gorenjskega muzeja.

Prijave do 28. oktobra 2016 na elektronski naslov: gasper.peternel@gorenjski-muzej.si

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri