Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 23 junija 2024

Scroll to top

Top

Glasbeno umetniški dogodek, nastop skupine Salamander

Glasbeno umetniški dogodek, nastop skupine Salamander
Kdaj:
2 junij 2022 @ 19:00 – 20:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2022-06-02T19:00:00+02:00
2022-06-02T20:00:00+02:00
Kje:
Galerija Prešernovih nagrajencev
Glavni trg 18
4000 Kranj

Vabimo vas na glasbeno-umetniški dogodek ob razstavi O minevanju in trajanju, ki je nastala v sodelovanju pesnika Milana Dekleve in slikarja Jožefa Muhoviča.

Nastopila bo skupina Salamander, ki jo sestavljajo Bogdana Herman (vokal), Milan Dekleva (avtor lirike in glasbe, klavir), Jerko Novak (klasična kitara, aranžma), Božo Ogorevc (violina) in Lado Jakša (saksofon, klarinet, flavta, tolkala).

Njihovi nastopi so posebni zaradi prepleta pete poezije, komponirane glasbe ter skupinske in individualne instrumentalne improvizacije.

Glasbeni dogodek bo v četrtek, 2. junija 2022, ob 19. uri v Galeriji Prešernovih nagrajencev Kranj na Glavnem trgu 18 v Kranju.

Prijazno vabljeni!

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri