Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 17 aprila 2024

Scroll to top

Top

Odprtje razstave Ženske zgodbe v Novem mestu

Odprtje razstave Ženske zgodbe v Novem mestu
Kdaj:
1 junij 2022 @ 19:00 – 20:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2022-06-01T19:00:00+02:00
2022-06-01T20:00:00+02:00
Kje:
Dolenjski muzej
Novo mesto

Vabljeni v Novo mesto, kjer bo v sredo, 1. junija 2022, ob 19. uri v Dolenjskem muzeju odprtje medmuzejske razstave Ženske zgodbe, pri kateri je sodeloval tudi Gorenjski muzej. 

Ob 20. uri bo sledilo predavanje ddr. Verene Vidrih Perko, z naslovom Kleopatra v Kranju ali kako so Rimljani ukrotili radoživo Afrodito in jo vpregli v politični voz. 

Dolenjski muzej

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri