Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 20 maja 2024

Scroll to top

Top

Gostovanje razstave Ženske zgodbe

Gostovanje razstave Ženske zgodbe
Kdaj:
29 julij 2022 @ 20:00 – 21:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2022-07-29T20:00:00+02:00
2022-07-29T21:00:00+02:00
Kje:
Pokrajinski muzej Koper
palača Belgramoni Tacco
Kidričeva ulica 19
6000 Koper
[:SI]Gostovanje razstave Ženske zgodbe[:] @ Pokrajinski muzej Koper

Vljudno vabljeni v Pokrajinski muzej Koper na odprtje medmuzejske razstave Ženske zgodbe – Mitske podobe in realnost skozi muzejske predmete v petek, 29. julija 2022, ob 20. uri, palača Belgramoni Tacco, Kidričeva ulica 19.

Avtorji in sodelujoči muzeji:
Verena Perko, Gorenjski muzej
Snježana Karinja, Nadja Terčon, Pomorski muzej – Museo del mare »Sergej Mašera« Piran – Pirano
Maša Saccara, Špela Prunk, Andrej Preložnik, Matjaž Novšak, Pokrajinski muzej Koper – Museo regionale di Capodistria, UP FHŠ, Arhej d.o.o.
Petra Stipančić, Dolenjski muzej Novo mesto
Oži Lorber, Jana Puhar, Posavski muzej Brežice
Barbara Trnovec, Maja Bausovac, Pokrajinski muzej Celje
Karla Oder, Koroški pokrajinski muzej, Muzej Ravne na Koroškem
Aleksandra Nestorović, Pokrajinski muzej Ptuj – Ormož
Jože Štukl, Loški muzej Škofja Loka

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri