Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 23 junija 2024

Scroll to top

Top

Javno vodstvo Dekle iz ozadja zgodovine

Javno vodstvo Dekle iz ozadja zgodovine
Kdaj:
12 september 2019 @ 18:00 – 19:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2019-09-12T18:00:00+02:00
2019-09-12T19:00:00+02:00
Kje:
Mestna hiša
Glavni trg 4
4000 Kranj
[:SI]Javno vodstvo Dekle iz ozadja zgodovine[:en]Public guidance The girl from the background of history[:] @ Mestna hiša

Pred zaprtjem razstave Dekle iz ozadja zgodovine Vas še enkrat vljudno vabimo na javno vodstvo, ki bo v četrtek 12. septembra 2019, ob 18. uri v Mestni hiši, Glavni trg 4, Kranj.

Po razstavi bosta vodila avtorja Alenka Pipan in dr. Marko Frelih.

Gre za zgodbo Ljudmile Belcijan, ki je z družino kneza Pavla Karađorđevića odpotovala v Afriko in tam tudi ostala. Zgodba vrednega filmskega platna.

VLJUDNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri