Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 23 junija 2024

Scroll to top

Top

Javno vodstvo po razstavi Carnets Živka Marušiča

Javno vodstvo po razstavi Carnets Živka Marušiča
Kdaj:
21 maj 2020 @ 17:00 – 18:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2020-05-21T17:00:00+02:00
2020-05-21T18:30:00+02:00
Kje:
Galerija Prešernovih nagrajencev
[:SI]Javno vodstvo po razstavi Carnets Živka Marušiča[:] @ Galerija Prešernovih nagrajencev

V četrtek, 21. maja 2020, ob 17. uri vas vljudno vabimo na javno vodstvo po razstavi Carnets, Živka Marušiča. Po razstavi bosta vodila kustosa Nina Jeza in dr. Andrej Medved.

Sledila bo tudi predstavitev obrazstavnega kataloga.

Dogodek organiziramo v skladu s priporočili in smernicami NIJZ. Ker pa želimo zagotoviti vse potrebno za varen obisk, vas prosimo, da se dosledno držite sledečih navodil:

  • uporaba lastne zaščitne maske je obvezna;
  • ob vstopu in izstopu si je potrebno razkužiti roke;
  • ogled razstave je možen le za posameznike, družine in manjše skupine do 6 oseb;
  • upoštevati je potrebno medsebojno razdaljo najmanj 2 metra.

VLJUDNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri