Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 23 junija 2024

Scroll to top

Top

Lirika črte – tokrat na Jesenicah

Lirika črte – tokrat na Jesenicah
Kdaj:
11 september 2014 @ 19:00 – 20:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2014-09-11T19:00:00+02:00
2014-09-11T20:00:00+02:00
Kje:
Kosova graščina
Cesta maršala Tita 64
4270 Jesenice
Slovenija
<!--:SI-->Lirika črte - tokrat na Jesenicah<!--:--> @ Kosova graščina | Jesenice | Slovenija

Vljudno vabljeni na odprtje skupne razstave muzej z Gorenjske.

Tokrat se predstavljajo umetniki, ki so zastopani v likovnih zbirkah muzejev z Gorenjske:

Gorenjski muzej, Tržiški muzej, Gornjesavski muzej Jesenice, Loški muzej Škofja Loka, Muzeji radovljiške občine, Medobčinski muzej Kamnik.

odprtje bo v Kosovi graščini na Jesenicah, Ulica maršala Tita 64, v četrtek, 11. septembra 2014, ob 19. uri.

VLJUDNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri