Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 17 aprila 2024

Scroll to top

Top

Odprtje razstave Figure nosilcev civilnih uniform na Slovenskem od 18. stoletja dalje

Odprtje razstave Figure nosilcev civilnih uniform na Slovenskem od 18. stoletja dalje
Kdaj:
24 september 2014 @ 18:00 – 19:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2014-09-24T18:00:00+02:00
2014-09-24T19:00:00+02:00
Kje:
Gorenjski muzej - Mestna hiša
Glavni trg 4
4000 Kranj
Slovenija

Vabimo vas na odprtje razstave Figure nosilcev civilnih uniform na Slovenskem od 18. stoletja dalje, ki jih je izdelal dipl. ing. arh. Alojz Premrov.
Figure prikazujejo razvoj civilnih uniform, ki so bile skozi stoletja pri nas značilne za določene poklice – policijo, državne uradnike, poštarje, gasilce, zaposlene v prometu – ter za različna združenja in društva.
Razstavo bomo odprli v sredo, 24. septembra 2014, ob 18. uri v kleti Mestne hiše, Glavni trg 4, Kranj.
VLJUDNO VABLJENI

član orlov-20.leta 20.stol-SHS

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri