Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | June 2, 2023

Scroll to top

Top

Muzejski večer Bohinj v času druge svetovne vojne in revolucije

Muzejski večer Bohinj v času druge svetovne vojne in revolucije
Kdaj:
16 marec 2017 @ 18:00 – 19:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2017-03-16T18:00:00+01:00
2017-03-16T19:30:00+01:00
Kje:
Ullrichova hiša
Tomšičeva ulica 42
4000 Kranj
Slovenija
<!--:SI-->Muzejski večer Bohinj v času druge svetovne vojne in revolucije<!--:--> @ Ullrichova hiša | Kranj | Slovenija

Prijazno Vas vabimo na muzejski večer Bohinj v času druge svetovne vojne in revolucije v četrtek, 16. marca 2017, ob 18. uri v Vojnomirovi dvorani Ullrichove hiše v Kranju, Tomšičeva 42.

Dr. Jože Dežman bo predstavil raziskave, ki so bile opravljene za Bohinj in najnovejša dognanja.

VLJUDNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri