Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 27 maja 2024

Scroll to top

Top

Predstavitev knjige Dragocenosti starih mestnih jeder

Predstavitev knjige Dragocenosti starih mestnih jeder
Kdaj:
23 marec 2017 @ 18:00 – 19:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2017-03-23T18:00:00+01:00
2017-03-23T19:30:00+01:00
Kje:
Ullrichova hiša
Tomšičeva ulica 42
4000 Kranj
Slovenija
<!--:SI-->Predstavitev knjige Dragocenosti starih mestnih jeder<!--:--> @ Ullrichova hiša | Kranj | Slovenija

V četrtek, 23. marca 2017, vas ob 18. uri vabimo v Vojnomirovo dvorano Ullrichove hiše v Kranju, Tomšičeva 42, na predstavitev knjige Dragocenosti starih mestnih jeder, ki so jo Občine, članice Združenja zgodovinskih mest Slovenije, izdale ob 15. jubileju združenja.

Avtorica knjige prof. dr. Živa Deu bo predstavila knjigo in svoj pogled na tržiško mestno jedro v primerjavi z mestnimi jedri drugih članic združenja, dr. Milan Sagadin z Zavoda za varstvo kulturne dediščine, OE Kranj pa bo predstavil svoj pogled na mestno jedro in arheološke raziskave, ki so potekale.

VLJUDNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri