Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 19 julija 2024

Scroll to top

Top

Muzejski večer Bohinjska planinska pot

Muzejski večer Bohinjska planinska pot
Kdaj:
10 oktober 2017 @ 18:00 – 19:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2017-10-10T18:00:00+02:00
2017-10-10T19:30:00+02:00
Kje:
Muzej Tomaža Godca
Zoisova ulica 15
4264 Bohinjska Bistrica
Slovenija
<!--:SI-->Muzejski večer Bohinjska planinska pot<!--:--> @ Muzej Tomaža Godca | Radovljica | Slovenija

Planinsko društvo Bohinjska Bistrica in Planinsko društvo Srednja vas sta leta 2007 obnovili Bohinjsko planinsko pot, ki jo je bistriško društvo odprlo leta 1977. Pobudo za izpeljavo poti je že kmalu v sedemdesetih letih dal učitelj Egon Mihelič iz Bohinjske Bistrice, posvečena pa je bila spominu štirim možem, ki so leta 1778 prvi stopili na Triglav.

Vljudno vabljeni na muzejski večer v torek, 10. oktobra 2017, ob 18. uri v Muzej Tomaža Godca, kjer nas bo s fotografijo in besedo po poti popeljala Jelena Justin.

Vljudno vabljeni

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri