Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 21 junija 2024

Scroll to top

Top

Muzejski večer Bohinjske planine nekoč in danes

Muzejski večer Bohinjske planine nekoč in danes
Kdaj:
19 april 2016 @ 19:00 – 20:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2016-04-19T19:00:00+02:00
2016-04-19T20:30:00+02:00
Kje:
Muzej Tomaža Godca
Zoisova ulica 15
4264 Bohinjska Bistrica
Slovenija

Vljudno vabljeni na muzejski večer BOHINJSKE PLANINE NEKOČ IN DANES
v torek, 19. aprila 2016, ob 19. uri v Muzej Tomaža Godca v Bohinjski Bistrici.
Sogovornici bosta domačinki Cilka Mlakar in Minka Odar,
ki sta dolga leta hodili in še hodita v planine, skrbita za živino in sirita. Svoje neprecenljivo znanje prenašata na mladi rod.
Z gostjama se bo pogovarjala etnologinja, mag. Tatjana Dolžan Eržen.
VLJUDNO VABLJENI

dia-S1-0018

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri