Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 27 maja 2024

Scroll to top

Top

Muzejski večer Enotni v zmagi

Muzejski večer Enotni v zmagi
Kdaj:
15 junij 2016 @ 19:00 – 20:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2016-06-15T19:00:00+02:00
2016-06-15T20:00:00+02:00
Kje:
Ullrichova hiša
Tomšičeva ulica 42
4000 Kranj
Slovenija
<!--:SI-->Muzejski večer Enotni v zmagi<!--:--><!--:en-->Lecture United in Victory<!--:--> @ Ullrichova hiša | Kranj | Kranj | Slovenija

Ob 25. letnici samostojne Slovenije Vas vljudno vabimo na muzejski večer ENOTNI V ZMAGI v sredo, 15. junija 2016, ob 19. uri v Vojnomirovo dvorano Ullrichove hiše, Tomšičeva 42, Kranj.

V čas pred 25. leti nas bo popeljal dr. Jože Dežman.

Vsako praznovanje jubilejev Republike Slovenije je priložnost za povabilo v koalicijo, katere vrednotno jedro je  ponotranjenje ustavne identitete Republike Slovenije. Če pogledamo dramatično 20.stoletje s stališča letošnjih devetošolcev, ki so prva generacija osnovnošolcev, že rojena v 21.stoletju, lahko poenostavimo, da so pradedje zapravili Avstro-Ogrsko,  stari starši prvo Jugoslavijo, starši drugo Jugoslavijo. Vprašanje zanje in za nas pa je, ali smo sposobni ohraniti pri življenju Republiko Slovenijo. Nič več in nič manj kot to. Za 25 let Republike Slovenije se praznično zavezujemo, da bomo storili vse, da bo Republika Slovenija preživela in oživela.

VLJUDNO VABLJENI

 

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri