Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 30 maja 2024

Scroll to top

Top

Odprtje razstave Izzivi predora

Odprtje razstave Izzivi predora
Kdaj:
31 maj 2016 @ 19:00 – 20:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2016-05-31T19:00:00+02:00
2016-05-31T20:30:00+02:00
Kje:
Muzej Tomaža Godca
Zoisova ulica 15
4264 Bohinjska Bistrica
Slovenija
<!--:SI-->Odprtje razstave Izzivi predora<!--:--><!--:en-->Exhibition Opening Challenges of the tunnel<!--:--> @ Muzej Tomaža Godca | Bohinjska Bistrica | Radovljica | Slovenija

Gorenjski muzej Vas ob 110. obletnici bohinjske proge, izjemne strateške pridobitve vljudno vabi na odprtje razstave Izzivi predora v torek, 31. maja 2016, ob 19. uri v  Muzej Tomaža Godca v Bohinjski Bistrici.

Gradnja karavanško-bohinjske železniške proge in bohinjskega predora na začetku 20. stoletja sta v nekaterih gorenjskih krajih spremenila življenje. V Bohinju je gradnja predora, tako graditeljem, kot domačinom, predstavljala velik izziv, s katerim so se znali spopasti in ga izkoristiti.

Nam je izziv tudi danes?

Razstavo bo odprl poznavalec bohinjske proge Ervin Sorč.

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri