Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 20 julija 2024

Scroll to top

Top

Muzejski večer Grad Brdo, njegovi lastniki in protestantizem

Muzejski večer Grad Brdo, njegovi lastniki in protestantizem
Kdaj:
26 januar 2017 @ 18:00 – 19:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2017-01-26T18:00:00+01:00
2017-01-26T19:30:00+01:00
Kje:
Ullrichova hiša
Tomšičeva ulica 42
4000 Kranj
Slovenija
<!--:SI-->Muzejski večer Grad Brdo, njegovi lastniki in protestantizem<!--:--> @ Ullrichova hiša | Kranj | Slovenija

V četrtek, 26. januarja 2017, bo ob  18. uri muzejski večer v Vojnomirovi dvorani Ullrichove hiše z naslovom Grad Brdo, njegovi lastniki in prostestantizem. Gostja večera bo gospa Lidija Slana, avtorica monografije o gradu Brdo in obsežnega rodovnika graditeljev Brdskega gospostva vse od Karantanije, Habsburžanov, preko kneza Karađorđeviča, socialistične Jugoslavije do samostojne Slovenije.

Vljudno vabljeni

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri