Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 17 aprila 2024

Scroll to top

Top

Muzejski večer ob 65. letnici Gorenjskega muzeja; mag. Irena Jeras Dimovska

Muzejski večer ob 65. letnici Gorenjskega muzeja; mag. Irena Jeras Dimovska
Kdaj:
5 april 2018 @ 19:00 – 20:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2018-04-05T19:00:00+02:00
2018-04-05T20:30:00+02:00
Kje:
Ullrichova hiša
Tomšičeva ulica 42
4000 Kranj
Slovenija

V sklopu srečanj ob 65. letnici Gorenjskega muzeja vas v četrtek, 5 aprila 2018, vljudno vabimo muzejski večer. Mag. irena Jeras Dimovska, restavratorka v Gorenjskem muzeju, nam bo predstavila spremembe, ki so se na konservatorskem-restavratorskem oddelku zgodile od začetka pa do danes. Poudarek bo na poimenovanju in dokumentaciji konservatorsko-restavratorskega oddelka.

Čigave so bile roke včasih in čigave so danes, da so predmeti, ki si jih lahko ogledate na naših razstavah konservirani in restavrirani, očiščeni, lepih barv itd. ?

PRIJAZNO VABLJENI

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri