Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 18 julija 2024

Scroll to top

Top

Muzejski večer Študijski krožek Kranj in Kranjčani

Muzejski večer Študijski krožek Kranj in Kranjčani
Kdaj:
16 maj 2017 @ 19:00 – 20:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2017-05-16T19:00:00+02:00
2017-05-16T20:30:00+02:00
Kje:
Ullrichova hiša
Tomšičeva ulica 42
4000 Kranj
Slovenija
<!--:SI-->Muzejski večer Študijski krožek Kranj in Kranjčani<!--:--> @ Ullrichova hiša | Kranj | Slovenija

Prijazno vas vabimo na predstavitev Študijskega krožka Kranj in Kranjčani v torek, 16. maja 2017, ob 19. uri v Vojnomirovo dvorano Ullrichove hiše v Kranju, Tomšičeva 42.

Mentorica krožka mag. Tatjana Dolžan Eržen bo skupaj s člani krožka predstavila zanimive zgodbe, ki so jim v preteklih mesecih obogatile znanje zgodovine starega mestnega jedra Kranja.

Prijazno vabljeni

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri