Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 23 junija 2024

Scroll to top

Top

Odprtje gostujoče razstave Planinska koča

Odprtje gostujoče razstave Planinska koča
Kdaj:
11 maj 2017 @ 19:00 – 20:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2017-05-11T19:00:00+02:00
2017-05-11T20:00:00+02:00
Kje:
Grad Khislstein
Tomšičeva ulica 44
4000 Kranj
Slovenija
<!--:SI-->Odprtje gostujoče razstave Planinska koča<!--:--><!--:en-->Opening of exhibition Mountain Hut<!--:--> @ Grad Khislstein | Kranj | Slovenija

Prijazno vas vabimo na odprtje gostujoče razstave Slovenskega planinskega muzeja Planinska koča v četrtek, 11. maja 2017, ob 19. uri v gradu Khislstein.

Razstavo bo odprl podpredsednik Planinske zveze Slovenija Miro Eržen.

Z izgradnjo planinskih koč so bili postavljeni temelji za množičen razvoj planinstva in so, ne le varna zavetišča, pač pa tudi priljubljena stičišča srečevanj številnih generacij navdušenih planincev. Zaradi občutljivosti gorskega sveta pa je ob tem potrebno skrbeti tudi za njihov čim manjši negativni vpliv na okolje. Zato želimo z muzejsko razstavo opozoriti na obe plati delovanja planinskih koč, obiskovalce pa aktivno vključiti v razmišljanje o prihodnjem razvoju in reševanju problemov na tem področju.

Prijazno vabljeni

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri