Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 27 maja 2024

Scroll to top

Top

#naprejvpreteklost

#naprejvpreteklost
Kdaj:
22 marec 2021 – 28 marec 2021 (cel dan) Europe/Ljubljana Časovni pas
2021-03-22T00:00:00+01:00
2021-03-29T00:00:00+02:00
Kje:
Fb in Instagram
[:SI]#naprejvpreteklost[:] @ Fb in Instagram

V poletnih mesecih leta 2020 se je rodila ideja o spletni akciji z naslovom Naprej v preteklost, s katero gremo tokrat v tretji krog. Leto 2021 je jubilejno leto.
Praznujemo 200-letnico ustanovitve prvega muzeja na Slovenskem, kar nekaj muzejev praznuje okrogle obletnice delovanja, okroglo leto pa praznuje tudi naša država. Ravno zato smo se odločili, da bomo prvo letošnjo akcijo tematsko obarvali z zgodovino slovenskega prostora, ki seže dlje kot samo 30 let nazaj, ko smo razglasili samostojnost.
Tako vas ponovno vabimo, da na spletu in družbenih omrežjih med 22. in 28. marcem 2021 iščete ključnik #naprejvpreteklost, ki se mu tokrat pridružuje še ključnik #Slovenija in odkrivate bogato dediščino, ki jo hranijo slovenski muzeji in galerije.

Gorenjski muzej je prisoten na družabnih omrežjih, tako na Facebook-u kot na Instagram-u. 

Spremljajte nas!

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri