Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 23 junija 2024

Scroll to top

Top

Predavanje Renesančna gospa iz Škofje Loke; predava mag. Jože Štukl

Kdaj:
13 april 2021 @ 13:00 – 14:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2021-04-13T13:00:00+02:00
2021-04-13T14:30:00+02:00
Kje:
Zoom predavanje

V torek, 13. aprila 2021, ob 13. uri, vas vabimo, da se nam pridružite na Zoom predavanju mag. Jožeta Štukla o Renesančni gospe iz Škofje Loke. 

Predavanje je vezano na projekt Ženske zgodbe, ki ga vodi ddr. Verena Vidrih Perko. 

V predavanju nam bo mag. Štukl predstavil motivno in oblikovno bogastvo keramičnega renesančnega majoličnega in graviranega namiznega posodja s posebnim poudarkom na loški slikani meščanski keramiki in portretni upodobitvi renesančne gospe na enem izmed krožnikov. 

Vabljeni, da se nam pridružite!

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri