Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 29 maja 2024

Scroll to top

Top

Numizmatični muzejski večer

Kdaj:
24 januar 2013 @ 18:00 – 20:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2013-01-24T18:00:00+01:00
2013-01-24T20:00:00+01:00
Kje:
Gorenjski muzej - Mestna hiša
Glavni trg 4
4000 Kranj
Slovenija

Ob razstavi Numizmatičnega društva Slovenije Slovenske in s Slovenijo povezane spominske medalje in plakete Vas vljudno vabimo na muzejski večer v četrtek, 24. januarja 2013, ob 18. uri v Renesančno dvorano Mestne hiše v Kranju.

Avtor razstave  Urban Mate nam bo poglobljeno predstavil  tematiko omenjene razstave. Kaj nam danes pomenijo medalje in kako skozi njih lahko proučujemo drobce naše preteklosti?

 

 

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri