Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 23 junija 2024

Scroll to top

Top

Otroška delavnica Barvanje pirhov

Kdaj:
30 marec 2013 @ 10:30 – 12:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2013-03-30T10:30:00+01:00
2013-03-30T12:30:00+01:00
Kje:
Grad Khislstein
Tomšičeva ulica 44
4000 Kranj
Slovenija
Cena:
2 eur

Gorenjska resda nima tako prepoznavne tehnike poslikave velikonočnih jajc kot Bela krajina, pa vendar bomo na delavnici poskušali ustvariti pirhe z gorenjskim pečatom. Sprehodili se bomo po delu razstave, ki prikazuje poslikano gorenjsko kmečko pohištvo. Za poslikavo pirhov bomo prav tu našli navdih, uporabili bomo najbolj značilne vzorce in motive.

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri