Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 30 maja 2024

Scroll to top

Top

Odprtje razstave Črtomirjev poslednji boj

Odprtje razstave Črtomirjev poslednji boj
Kdaj:
3 december 2013 @ 12:00 – 12:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2013-12-03T12:00:00+01:00
2013-12-03T12:30:00+01:00
Kje:
Prešernova hiša
Prešernova ulica 7
4000 Kranj
Slovenija
<!--:SI-->Odprtje razstave Črtomirjev poslednji boj<!--:--> @ Prešernova hiša | Kranj | Slovenija

Letos mineva 179 let od začetka Prešernovega pisanja Krsta pri Savici, ki je bil nato končan v letu 1836. Ob tej priložnosti bomo pripravili interdisciplinarno razstavo – povezavo literarne zgodovine, umetnostne zgodovine in arheologije, kjer bomo poleg upodobitev Krsta pri Savici oz. Črtomirovega boja razstavili tudi arheološke najdbe z Ajdovskega Gradca in Blejskega gradu.

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri