Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 19 julija 2024

Scroll to top

Top

Odprtje razstave Draga Tršarja in Mirka Bratuše

Odprtje razstave Draga Tršarja in Mirka Bratuše
Kdaj:
9 julij 2020 @ 19:00 – 20:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2020-07-09T19:00:00+02:00
2020-07-09T20:00:00+02:00
Kje:
Galerija Prešernovih nagrajencev
Glavni trg 18
4000 Kranj
[:SI]Odprtje razstave Draga Tršarja in Mirka Bratuše[:] @ Galerija Prešernovih nagrajencev

Galerija Prešernovih nagrajencev Kranj vas vabi v četrtek, 9. julija 2020, ob 19. uri na odprtje in ogled razstave akademikov in akademskih kiparjev, Prešernovega nagrajenca Draga Tršarja in nagrajenca Prešernovega sklada Mirka Bratuše. 

Umetnika bosta predstavila akademika dr. Jožef Muhovič in dr. Milček Komelj, razstavo pa bo odprl podžupan Mestne občine Kranj Janez Černe.

VLJUDNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri