Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 15 julija 2024

Scroll to top

Top

Odprtje razstave Marko Pogačnik in prijatelji – Vedno v začetku

Odprtje razstave Marko Pogačnik in prijatelji – Vedno v začetku
Kdaj:
27 junij 2024 @ 19:00 – 20:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2024-06-27T19:00:00+02:00
2024-06-27T20:30:00+02:00
Kje:
Galerija Prešernovih nagrajencev
Glavni trg 18
4000 Kranj

V četrtek, 27. junija 2024, vas ob 19. uri vabimo v Galerijo Prešernovih nagrajencev Kranj na odprtje razstave VEDNO V ZAČETKU, ki je posvečena 80. letnici Marka Pogačnika, nagrajenca Prešernovega sklada in Unescovega umetnika za mir. 

Odprtje razstave bo pospremil umetnikov nagovor. Marku Pogačniku se bosta na odprtju razstave pridružila Naško Križnar in Iztok Geister, odprla pa jo bo podžupanja Mestne občine Kranj Manja Zorko. 

Ob razstavi bosta izšli dve publikaciji:

  • Vedno v začetku, knjiga s pogovorom Miklavža Komelja z Markom Pogačnikom
  • Tihe stvari, pesniška zbirka s pesmimi Iztoka Geistra in risbami Marka Pogačnika. 

VLJUDNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri