Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 30 maja 2024

Scroll to top

Top

Odprtje razstave Naj se učenóst in imé, část tvôja, roják, ne pozabi (F. Prešeren) – 50 let Prešernovega spominskega muzeja

Kdaj:
6 februar 2014 @ 18:00 – 19:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2014-02-06T18:00:00+01:00
2014-02-06T19:30:00+01:00
Kje:
Prešernova hiša
Prešernova ulica 7
4000 Kranj
Slovenija

Na dan Slovenskega kulturnega praznika mineva 50 let od ustanovitve

Prešernovega spominskega muzeja.

Ob tej priložnosti Vas vljudno vabimo na odprtje razstave

 

Naj se učenóst in imé, část tvôja, roják, ne pozabi (F. Prešeren)

 

v četrtek, 6. februarja 2014, ob 18. uri v Prešernovi hiši, Prešernova 7.

 

 

V kulturnem programu bodo nastopili 4SaxFriends Glasbene šole Kranj in igralec Prešernovega gledališča Kranj Aljoša Ternovšek.

 

 

Na razstavi z gradivom sodelujejo Zavod za varstvo kulturne dediščine, Območna enota Kranj, Mestna knjižnica Kranj in Galerija Prešernovih nagrajencev.

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri