Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 30 maja 2024

Scroll to top

Top

Okrogla miza o prof. dr. Marji Boštnik

Okrogla miza o prof. dr. Marji Boštnik
Kdaj:
7 oktober 2015 @ 18:00 – 20:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2015-10-07T18:00:00+02:00
2015-10-07T20:00:00+02:00
Kje:
Ullrichova hiša
Tomšičeva ulica 42
4000 Kranj
Slovenija
<!--:SI-->Okrogla miza o prof. dr. Marji Boštnik<!--:--> @ Ullrichova hiša | Kranj | Kranj | Slovenija

Vabimo vas na OKROGLO MIZO V POČASTITEV SPOMINA NA PRVO DAMO SLOVENSKE SLAVISTIKE, PROF. DR. MARJO BORŠNIK, v sredo, 7. 10. 2015, ob 18. uri v Ullrichovi hiši ob gradu Khislstein, Tomšičeva 42, Kranj.

Srečanje pripravljamo ob izidu monografije o njenem življenju in delu.

V veliko čast in veselje nam je, da bodo na okrogli mizi v sproščenem pogovoru o svojih spominih in pogledih na vlogo prof. dr. Marje Boršnik v slavistiki sodelovali njena študenta akad. dr. France Bernik in akad. dr. Matjaž Kmecl ter prof. dr. Katja Mihurko Poniž, akad. dr. Kajetan Gantar in prof. dr. Denis Poniž.

V kulturnem programu bodo nastopile: sopranistki Zala Hodnik in Urška Kastelic ter Aleksandra Naumovski Potisk, klavir.

VESELIMO SE SREČANJA Z VAMI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri