Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 29 maja 2024

Scroll to top

Top

Otroška delavnica Od gline do lonca

Kdaj:
1 junij 2013 @ 10:30 – 12:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2013-06-01T10:30:00+02:00
2013-06-01T12:00:00+02:00
Kje:
Gorenjski muzej - grad Khislstein
Tomšičeva ulica 44
4000 Kranj
Slovenija

V Mestni hiši je na ogled muzejska vitrina 6000 let Drulovke. Na delavnici bomo oblikovali posodo iz gline na način, ki so ga poznali v času življenja te neolitske naselbine. S preprosto tehniko iz kačic si bo vsak oblikoval posodo in jo po želji okrasil z vzorci po navdihu okrasa z razstavljenih posod.

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri