Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 19 julija 2024

Scroll to top

Top

Otroška delavnica Pisan predpasnik za kuharja, slikarja, peka in kiparja

Kdaj:
19 januar 2013 @ 10:30 – 12:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2013-01-19T10:30:00+01:00
2013-01-19T12:30:00+01:00
Kje:
Grad Khislstein
Tomšičeva ulica 44
4000 Kranj
Slovenija
Cena:
2 eur

Ko nas zagrabi ustvarjalni navdih, moramo najprej zaščititi naša oblačila s primernim predpasnikom. Naj tudi ta poudarja našo kreativnost! Na delavnici bomo skrojili, izrezali in sešili unikatne predpasnike. Predvsem pa jih bomo potiskali z vzorci, ki so jih nekoč uporabljali pri tehniki modrotiska. Tako se bomo seznanili s staro kranjsko obrtjo barvarjev.

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri