Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 20 julija 2024

Scroll to top

Top

Počitniške delavnice za otroke

Počitniške delavnice za otroke
Kdaj:
7 februar 2023 @ 10:00 – 13:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2023-02-07T10:00:00+01:00
2023-02-07T13:00:00+01:00
Kje:
grad Khislstein
Tomšičeva 44
4000 Kranj
[:SI]Počitniške delavnice za otroke[:] @ grad Khislstein

Delavnice bomo med 10. in 13. uro potekale v gradu Khislstein. Cena delavnice je 4€.
Delavnice so primerne za osnovnošolce.
Prijave na telefon: Marija Kos, 051 615 388

Ustvarjalne delavnice so vezane na naše občasne razstave:
1. Šiviljska delavnica ob razstavi Fibula, knof, zadrga, knoflca, če se kej strga: Iz filca bomo sešili malo torbico za telefon, denarnico ali ključe. Okrasili jo bomo s pisanimi gumbki.
2. Likovna delavnica ob razstavi Mi ne hranimo v oblaku -70. let Gorenjskega muzeja: Kako nastane vzorček za blago? Oblikovali bomo vzorce in jih natisnili na blago.
3. Mala kiparska delavnica 3D selfie: iz gline bomo izdelali svoj portret
4. Hura, pust se bliža!!!!! Izdelali bomopustne maske iz naravnih materialov.
Poleg delavnice se bomo vsak dan sprehodili do ene izmed galerij in muzejskih hiš v mestu. Obiskali bomo tudi kostnico.

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri