Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 18 julija 2024

Scroll to top

Top

Razstava Mogočne stene se seli na Bled

Razstava Mogočne stene se seli na Bled
Kdaj:
3 oktober 2013 @ 00:00 – 4 oktober 2013 @ 00:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2013-10-03T00:00:00+02:00
2013-10-04T00:00:00+02:00
Kje:
Hotel Astoria, Bled
Prešernova cesta 44
4260 Bled
Slovenija
<!--:SI-->Razstava Mogočne stene se seli na Bled<!--:--> @ Hotel Astoria, Bled | Bled | Slovenija

Razstava Mogočne stene – vrhunski uspehi slovenskih alpinistov v Himalaji bo nekaj dni gostovala na Bledu v okviru zborovanje Društva geografov Slovenije.

Če si jo niste ogledali v Kranju, vabljeni v Hotel Astoria na Bledu.

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri