Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 21 aprila 2024

Scroll to top

Top

Razstava Polnost življenja – 25 let vzpona na Everest zakoncev Štremfelj

Razstava Polnost življenja – 25 let vzpona na Everest zakoncev Štremfelj
Kdaj:
8 oktober 2015 @ 19:00 – 20:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2015-10-08T19:00:00+02:00
2015-10-08T20:30:00+02:00
Kje:
Grad Khislstein
Tomšičeva ulica 44
4000 Kranj
Slovenija
<!--:SI-->Razstava Polnost življenja - 25 let vzpona na Everest zakoncev Štremfelj<!--:--> @ Grad Khislstein | Kranj | Kranj | Slovenija

Gorenjski muzej Vas vljudno vabi na odprtje razstave fotografij Andreja in Marije Štremfelj Polnost življenja v četrtek, 8. oktobra 2015, ob 19. uri v podstrešni galeriji gradu Khislstein.

Razstava je posvečena 25 letnici njunega skupnega vzpona na Everest, ko sta na vrhu najvišje gore sveta stala, istočasno, kot prvi zakonski par na svetu.

Razstava prikazuje njuno življenje od rane mladosti pa vse do danes. Skušala sta predstaviti nenehno prepletanje alpinizma in družine. Razstavi sta dala naslov »Polnost življenja« in po ogledu razstave človek tudi začuti njuno ljubezen in strast do življenja, ki ga živita.

Razstava bo na ogled do 2. novembra 2015.

VLJUDNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri