Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 20 julija 2024

Scroll to top

Top

Razstava Prešernovi nagrajenci za fotografijo

Kdaj:
22 oktober 2020 @ 10:00 – 18:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2020-10-22T10:00:00+02:00
2020-10-22T18:00:00+02:00
Kje:
Galerija Prešernovih nagrajencev
Glavni trg 18
4000 Kranj

V četrtek, 22. oktobra 2020, odpiramo razstavo Prešernovi nagrajenci za fotografijo, na kateri sodelujejo vsi fotografi, ki so bili nagrajeni za fotografske dosežke v svojem umetniškem ustvarjanju. Še posebej nas veseli, da je med razstavljavci tudi letošnji Prešernov nagrajenec Stojan Kerbler, ki je prejemnik prve podeljene Prešernove nagrade za fotografijo, odkar se nagrade podeljujejo.

Vseh šest nagrajencev nesporno predstavlja vrh slovenske fotografije, zato vas vljudno vabimo k ogledu razstave, čeprav tokrat brez slavnostne otvoritve. 

Razstava bo na ogled do četrtka, 26. novembra 2020.

VABLJENI V GALERIJO PREŠERNOVIH NAGRAJENCEV. 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri