Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 23 junija 2024

Scroll to top

Top

Vodenje po razstavi Marka Pogačnika in predstavitev knjige

Vodenje po razstavi Marka Pogačnika in predstavitev knjige
Kdaj:
3 julij 2018 @ 17:00 – 19:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2018-07-03T17:00:00+02:00
2018-07-03T19:00:00+02:00
Kje:
Prešernova hiša in Galerija Prešernovih nagrajencev
Prešernova ulica 7
4000 Kranj
Slovenija

Knjiga SLOVENIJA ČUDEŽNA je zdaj pripravljena za predstavitev!

Na 564 straneh velikega formata, s 360 fotografijami Bojana Breclja, 127 risbami Marka Pogačnika, oblikovanjem Simone Čudovan in besedilom Marka Pogačnika. Izšla je v sodelovanju Beletrine in Društva VITAAA.

V Kranju bo predstavitev knjige Slovenija čudežna v torek, 3. julija 2018.

Najprej se dobimo ob 17. uri v Galeriji Prešernove hiše, Prešernova 7 na javnem vodstvu po razstavi. Vodil bo Marko Pogačnik. Nato bomo šli do Galerije Prešernovih nagrajencev, kjer se bo vodenje nadaljevalo.

Ob 19. uri pa sledi v Galeriji Prešernovih nagrajencev še predstavitev nove knjige Marka Pogačnika Slovenija čudežna.

VLJUDNO VABLJENI

 

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri