Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | June 1, 2023

Scroll to top

Top

Film Teden slovenske drame skozi čas

Film Teden slovenske drame skozi čas

Razstava Dogodek je tu, dogodek imate v mestu – Teden slovenske drame, 50 let se je zaključila. Z vami bomo na naši spletni strani delili film, ki je nastal ob tej priložnosti in v katerem so svoj pogled na žlahtnost slovenske dramatike izpostavili: Janez Povše, Matija Logar, Tine Oman, Pavel Rakovec in Alenka Bole Vrabec, ki so sooblikovali festival slovenske dramatike. Vabljeni k ogledu!

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri