Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 18 julija 2024

Scroll to top

Top

Fotografska razstava Dediščina ameriških avtomobilov – Jacky Martin

Fotografska razstava Dediščina ameriških avtomobilov – Jacky Martin

Gorenjski muzej in Fotografsko društvo Janez Puhar iz Kranja Vas vljudno vabita na ogled razstave znanega francoskega fotografija Jacky Martina – Dediščina ameriških avtomobilov. Razstava bo na ogled do konca junija.

Ko je znani fotograf Francoz Jacky Martin prišel v ZDA, je na svojo žalost ugotovil, da so se sanje o čudovitih klasičnih avtomobilih iz 50. let 20. stoletja razblinile. Prepotoval je deželo in kljub vsemu uspel najti redke primere. Večinoma gre tu zasluga zbiralcem in ljubiteljem, ki skušajo ohraniti dediščino veličastnega obdobja ameriške proizvodnje avtomobilov.

Pri avtomobilskih objektih 50. in 60. let je najtežje izločiti vtis okolja, ki ga zaznamuje 21. stoletje.

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri